vakdekkerschap

Projecten waar we trots op zijn

 

“Aluminium dak op woonhuis in Weert”

“VOOR DE KLEINE ÉN GROTE KLUSSEN”

“Mat van der Sanden heeft in 2008 onze aanbouw van een EPDM-dak voorzien en de gevel met zink bekleed. Dat resultaat was zó indrukwekkend dat Van der Sanden Daktechniek sindsdien voor de kleine en grote klussen wordt gebeld. In ons nieuwe huis zijn in 2020 twee prachtige grote dakkapellen geplaatst.” 

– Dhr. Roland Classen

“VAKMANNEN die voor kwaliteit gaan”

Al bij het eerste gesprek was duidelijk dat Mat vanuit ervaring mag spreken. Op basis van een duidelijk advies en een helder gespecificeerde offerte zijn ze aan de slag gegaan. Er is hard gewerkt en de afwijkingen van de offerte, die de kwaliteit van uiteindelijke resultaat ten goede kwamen, werden vooraf netjes besproken. Kortom vakmannen die staan en gaan voor kwaliteit!  

– Jos Colbers

“Compleet nieuw punt en plat dak”

“Een dak waar we trots op zijn”

Voor de renovatie van ons dak zochten we iemand met ervaring. Iemand waarbij we met zekerheid een dergelijke grote klus onder konden brengen. De rust en ervaring die Mat met zich meebrengt, maakten dat het meteen goed voelde. Met goed advies en een duidelijke onderbouwing voor zijn materiaalkeuze was de (concurrerende) offerte ook snel akkoord. Het resultaat; een schitterend dak waar we trots op zijn. Wij bedanken Mat en zijn team voor het nette vakwerk dat ze hebben geleverd.

– familie Leijssen

“het groene dak”

“Volledig dak
  geplaatst op 
  nieuwbouwwoning”

“moderne zinken veranda”

“Garage voorzien van zinken wanden”