Hellende daken

Hét adres voor renovatie en nieuwbouw van hellende daken. Wij leveren dakpannen van o.a. Aleonard, Bisch, Janssen-Dings, Monnik en Non, Narvik en Pottelberg

Renovatie hellende daken

Vroeg of laat heeft de gemiddelde Nederlander ermee te maken; een nieuw dak boven je hoofd.

Betonpannen en Keramische pannen zijn in Nederland de meest voorkomende dakpannen. Voor beide soorten geldt dat er diversen maten, modellen en kleuren te verkrijgen zijn. Als u hiervan op de hoogte gestelt wilt worden maak dan gerust eens een vrijblijvende afspraak en wij laten u de mogelijkheden van de dakpan met plezier zien.

Er zijn veel verschillende soorten pannen, maar wanneer u bij de buren moet aansluiten dient u er rekening mee te houden dat u wel het zelfde model dakpan neemt als er nu ligt.

Hellende daken nieuwbouw

Wie bouwplannen heeft, wordt overspoeld met informatie. Wij helpen u graag om door de bomen het bos te blijven zien...

Het dak is de vijfde gevel en daardoor niet erg populair. Je ziet het vaak niet, je merkt het vaak niet en het kost geld.

Het dak komt in veel gevallen in zicht als er water doorheen komt en pas dan wordt men geconfronteerd met de belangrijkheid van de dakconstructie.

Allround dakdekkersbedrijf, met veel ervaring op het gebied van dakwerken. Wij verzorgen met veel succes de complete renovatie, alsmede nieuwbouw van bitumineuze en kunststoffolie en hellende daken.

Maximale zekerheid. 
Wij zijn aangesloten bij onderstaande brancheverenigingen.